We care for FOOD

Voeding zorgt voor ons,

NordCap Nederland zorgt voor voeding.

We care for Food!

  • De producten van AKE en Ideal zijn onze premiummerken op het gebied van koel-, en warmtetechniek.
  • NordCap Nederland heeft een compleet assortiment voor de gastronomie, catering-, horeca en winkelinrichting.
  • Onze organisatie is diep geworteld in de wereldwijde foodservicemarkt.
  • De kwaliteitsproducten die wij produceren maken het verschil.

NordCap Nederland

Producten

Met een geschiedenis die rijk is aan traditie en passie voor het vak, is Moretti Forni vandaag de absolute leider in de productie van statische ovens voor pizzeria, banket en kleine bakkerij.

Projecten

Gezamenlijk met onze partners richten wij restaurants, bars, high traffic locaties, shop in shop concepten, bakkerijen, zorginstellingen, slagerijen, ijssalons en beurzen in  met onze koel en verwarmingsunits.
We care for Food!.

#RoadToSmartbaking

Wil je in contact komen met bijzondere ondernemers die reeds al een ruime ervaring hebben met Moretti Forni? Neem direct contact met hen op en vraag naar hen ervaringen op het gebied van prestatie, bakcapaciteiten, gebruiksgemak, enz. 

Moretti LAB's in Nederland

“Heat is an ingredient.®

For a perfect result it must be of the utmost quality”

Moretti LAB's 

"Hitte is een ingrediënt", net zo essentieel als een state-of-the-art deeg. Moretti Learn And Bake begeleidt u in de wereld van perfect koken door middel van workshops met de grootste meesters om elk type product op een professionele oven te creëren. Van Napolitaanse pizza tot eigentijdse pizza, van brood tot gebak.

Onze Ambassadeurs

Moretti LAB werkt samen met de beste Italiaanse / Nederlandse professionals in de pizzeria-, banket- en bakkerijsector om opleidingen aan te bieden die de wereld van bakken verdiepen en verkennen. De ervaring van onze trainers is de extra rijkdom van de Moretti LAB Academy. 
Hitte is een ingrediënt.

Ons team in NL

Vanuit onze locatie in Waddinxveen ondersteunen wij onze dealers en hun klanten met al onze kennis over verhitten en koelen. Ons service-team zorgt dat jouw apparatuur veilig en betrouwbaar draait. Deze ervaren professionals hebben een passie voor lekker eten en koken met de beste technieken.

Onze klanten vertellen dit over ons ...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Bakhuis Con Amore | De Bilt

Bakhuis Con Amore is een bijzondere Italiaanse (pizza) bakkerij. Natuurlijk bakken wij de lekkerste en gezondste pizza’s. Wij doen dat volgens Italiaans recept met zoveel mogelijk verse ingrediënten uit eigen stadstuin, zuurdesem en lange rijping van het deeg. Maar ons belangrijkste ingrediënt is “Con Amore”. Bakhuis Con Amore is onderdeel van de Pizza Academy hier prijken de Neapolis, Serie S , Serie T ovens en de Scope (arm) deegmenger van Moretti Forni!

Pizza Academy
Ms. Nameless
Add Your Stars

No  Rules | Amsterdam

Door de regels te volgen, krijg je echt een verrukkelijke pizza. Maar als je naar iets meer op zoek bent.. Iets wat je Holy Shit, WTF of OMG laat roepen. Iets wat je niet verwacht en je compleet overrompelt. Dan moet je de regels loslaten.

De allereerste Serie S Icon in Nederland is te bewonderen in het restaurant van Jacob Jan Boerma (Michelinster ***), Michel Pais, Bram van Es en Benjamin van Roekel. Zet dit restaurant op je Bucketlist! 

Ms. Nameless
Add Your Stars

Bella Ciao! | Harderwijk

Het restaurant biedt een modern Italiaans concept met veel traditionele aspecten. Denk aan verse huisgemaakte pasta’s in ons pasta-lab, authentieke zuurdesem pizza’s met invloeden van over de hele wereld en traditionele Italiaanse koffie van versgemalen bonen. Omar Dahak (Michelinster *) bekend van restaurants de Boterlap heeft onderbegeleiding van Moretti LAB zijn pizzaconcept ontwikkeld. In het restaurant Bella Ciao prijkt de Serie S.

Ms. Nameless
Add Your Stars