Pizza Inspiratie Event

Alles over de heetste pizzatrends!

Ben je benieuwd wat de trending topics zijn in pizzaland? Kun je wel wat inspiratie en informatie over trends gebruiken op jouw vakgebied als pizzaiolo? Kom dan naar ons allereerste Pizza Inspiratie Event op maandag 24 oktober 2022 in Houten. Dit event is gratis toegankelijk voor de leden van Pizza Profs!

Inschrijven 


Wat gaan we doen tijdens het Pizza Inspiratie Event?

Op maandag 24 oktober van 11.00 tot 14.00 uur schotelen we je een flinke portie pizza-inspiratie voor tijdens het allereerste Pizza Inspiratie Event van Pizza Profs.

Samen met andere pizza professionals komen we samen bij Pizza Prof-partner SVO Food in Houten om jou als pizzabakker en -ondernemer te inspireren door middel van presentaties en proeverijen.

Dit zijn de sprekers:

✅Carlo Casoni van Pizza Prof-partner Mutti komt speciaal vanuit Italië om jou te vertellen hoe je de juiste pizzasaus maakt.
✅Deegspecialist Salvatore (van de Pizza Academy) laat zien hoe je het perfecte deeg krijgt.
✅Marcel Losekoot (oprichter Pizza Profs en eigenaar van de Pizza Academy) praat je bij over de heetste pizzatrends.
✅Ricardo Eshuis (directeur van Pizza Prof-partner SVH) gaat het hebben over personeel werven.
✅Lisanne Korfage van HTC Advies geeft tips voor een gezonde pizzabusiness. Hoe zet je neuromarketing in om meer omzet te halen en meer gastbeleving te creëren.
✅Laila Echternach van Foodservice Instituut Nederland werpt een blik op de toekomst van de foodservicesector.


Tussen de presentaties door is er ruimte voor het delen van praktische tips en het stellen van vragen

En we gaan natuurlijk heel veel proeven.

Maak kennis met de sprekers op het Pizza Inspiratie Event 2023

Pizza Academy

Marcel Losekoot, De Pizza Academy.

'De pizzatrends  van vandaag en morgen'

Oprichter van Pizza Profs en eigenaar van De Pizza Academy

Naast opleider van food-professionals tot pizzaiolo, helpt Marcel samen met zijn team pizza-ondernemers door middel van coaching en advies.

Verder ontwikkelt hij recepturen en maakt deegproducten voor opdrachtgevers. 

Laila Echternach

Laila Echternach,

Foodresearch Company/ FSIN


'De toekomst van foodservice: gemak en Genieten’

Manager Operations bij de The Food Research Company; de onderzoekers voor het FSIN. In haar lezing praat ze jou bij over cijfers en de ontwikkelingen in de foodservice. Wat wil de consument?


‘Vak van pizzaiolo verdient een plek in de Nederlandse horecabranche’

Ricardo Eshuis, SVH

'Hoe ga je om met personeelstekort en werf je nieuwe werknemers?'

Directeur van Pizza Prof-partner SVH.



Pizza Profs organiseert allereerste Pizza Inspiratie Event

Carlo Casoni, Mutti

'Alles over de culinaire mogelijkheden van tomatensaus op je pizza'

De Italiaanse tomatenchef Carlo Casoni van Pizza Prof-partner Mutti. Casoni werkt sinds 2010 bij Mutti. Dit merk staat bekend als de ‘Ferrari onder de tomatensauzen’.

In deze blog maak je alvast kennis met Carlo.




HTC Advies Lisanne spreekt op Pizza Inspiratie Event op 24 oktober

Lisanne Korfage, HTC Advies

'Ontdek verborgen omzet onder pizzalovers'

Hospitality adviseur en onderzoeker consumentengedrag  bij HTC Advies


Lisanne gaat tijdens haar lezing in op onbewust consumentengedrag en hoe je dit toepast: neuromarketing. Dit levert meerwaarde in beleving en omzet op. Lees hier het interview met Lisanne waarin ze al wat meer vertelt.




Pizza Academy

Salvatore, De Pizza Academy

'Het bereiden van het perfecte pizzadeeg''

Deegspecialist Salvatore werkt bij De Pizza Academy in De Bilt. Dagelijks gaat er heel wat deeg door zijn handen. Deze Italiaanse vakman laat je zien hoe je het perfecte pizzadeeg maakt.




Stay tuned!

Volg ons op sociale media voor meer updates.

Of meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Waar vind je het event?

Datum

maandag 24 oktober 2022

Investering

gratis voor leden van Pizza Profs

Tijd

11:00 – 14:00

Locatie

SVO,  Sleepboot 2, 3991 CN Houten

De Pizzabakkers opvallende nieuwkomer in FSIN Food 500 van 2022

Meld je aan voor het Pizza Inspiratie Event