18 mei 2022 
1 min. leestijd

Moretti Forni organiseert online pizzareceptenwedstrijd

Pizzaovenfabrikant Moretti Forni organiseert vanaf 16 mei tot en met oktober de online pizzareceptenwedstrijd ‘Bake with us’ (Bak met ons). Pizzachefs die een oven van Moretti Forni hebben, kunnen hun ‘smart baking’-recept insturen. De winnaar maakt kans op een professionele oven en andere prijzen.

Iedere bakker, patissier of (pizza)chef met een Moretti Forni-oven wordt uitgedaagd om zijn of haar pizzarecept in te sturen. In Nederland wordt dit Italiaanse merk vertegenwoordigd door Pizza Prof-partner Ake Ideal Nordcap.

Gratis deelname

De deelname aan ‘Bake with us’, is gratis. Via de speciale wedstrijdpagina kunnen deelnemers zich registreren en hun recept (met foto) insturen. Deze pizzarecepten worden gepubliceerd in het ‘Bak met ons’-album op de Facebookpagina van Moretti Forni. Op de website van Moretti Forni zijn al een aantal interviews te lezen met deelnemers. Daaronder is ook Volare in Amsterdam

Moretti Forni organiseert online pizzareceptenwedstrijd

Technische jury

Vanaf 20 juni kunnen mensen stemmen op deze pizzarecepten. De tien foto’s die de meeste likes hebben gekregen, worden beoordeeld door de technische jury die bestaat uit chef Franco Aliberti en Alessandro Scuderi.

Prijzen

De winnaars van de te winnen prijzen worden in het najaar bekend gemaakt. Voor de winnaar van de eerste prijs, is er een professionele oven van Link. De nummers twee en drie krijgen respectievelijk een training bij MorettiLAB en een publicatie over hun recept bij een mediapartner van Moretti Forni. De volledige uitslag van de wedstrijd wordt uiteindelijk via een ranglijst op de sociale netwerken van de wedstrijdorganisator gepubliceerd.

Meer weten? Meld je hier aan om mee te doen aan de wedstrijd.

Over de schrijver

Wie wordt dé Nederlands kampioen Pizzabakken?

Welke pizzabakkers komen hun kunsten vertonen?
Wie staat er voor het eerst op het podium van Stichting de Lekkerste Wedstrijden.

Locatie: Horecava 2022 | RAI Amsterdam

Dinsdag 11 januari vanaf 13:00 uur

De beste pizza van Nederland zorgt gegarandeerd voor publiciteit en aanzien.
Is jouw pizza klaar voor het grote publiek? Doe mee aan het NK Pizza bakken!

Pizza Profs