header Mutti Pizza Profs

Welkom bij Mutti

Het meest geliefde en verkochte tomatenmerk in Italië

Wat maakt Mutti uniek?

Mutti is een Italiaans familiebedrijf opgericht in 1899. De familie Mutti is de uitvinder van de tomatenpuree in tube en sinds een aantal jaar het meest geliefde en verkochte tomaten merk in Italië. Francesco Mutti is de 3de generatie die nu aan het roer staat.

✅ 100% Italiaanse tomaten en focus op kwaliteit: selectieproces is grondig en samenwerking met boeren is lange termijn waardoor meer geïnvesteerd kan worden in het krijgen van de beste tomaten.


Ieder jaar rijkt Mutti de ‘Pomodorino d’Oro’ prijs uit aan de beste producent, waardoor de hoogste kwaliteit voortdurend wordt nagestreefd. Geen enkele tomaat uit blik is zo prachtig rood en natuurlijk van smaak als die van Mutti. Ten slotte worden de tomaten machinaal geplukt, wat zorgt voor betere arbeids-omstandigheden in vergelijking met andere tomatenproducten op de markt.

✅ Om de tomaten te ontvellen worden de tomaten 'gepeld' (unieke cold peel technologie) in plaats van gekookt: hiermee behoud je de smaak van de verse tomaat! Proef en je merkt het verschil.


✅ Mutti Polpa is een van de meest succesvolle producten van Mutti in Italië. Het kan namelijk door de fijne structuur op ontzettend veel manieren worden gebruikt: in sauzen, soepen, etc. Door het brede assortiment en de verschillende varianten is voor iedere bereiding of receptuur waarin tomaat wordt verwerkt een passend Mutti-product te vinden!

null

Leuk weetje:"De leeuwen in het logo van Mutti zijn de oude bewakers van de stad Parma en waren destijds prominent aanwezig op de stadspoorten en de Duomo."

Meer over Mutti

Wil je meer informatie over Mutti? Bezoek dan de Nederlandstalige website. Of neem een kijkje op de Instagram pagina van Mutti.