14 juni 2022 
1 min. leestijd

SVO vakopleiding organiseert food inspiratie-event ‘Lekker boeien’

Om ondernemers en werknemers in de foodservice voor te bereiden op de toekomst, organiseert Pizza Prof-partner SVO Vakopleiding Food op 30 juni 2022 het food inspiratie-event ‘Lekker Boeien’ in DeFabrique in Maarssen. Naast verschillende workshops zijn er sprekers over tal van actuele thema’s. Ontdek hoe jouw pizzabedrijf relevant blijft voor de toekomst.

Regeren is vooruitzien. Dat geldt ook voor foodprofessionals en vakopleiders zoals SVO Vakopleiding Food die hun studenten voorbereiden op de foodservice, foodretail en horeca van morgen. Welke foodmedewerkers zijn er straks nodig? En welke kennis moeten de vakmensen van de toekomst hebben? Wat zijn de pizzatrends? Tijdens lezingen en gesprekken met foodvisionairs, HR-managers en vakmensen krijgen deelnemers van het food-inspiratie event 'Lekker boeien' zicht op de toekomst van food.

Blik op de toekomst

Volg bijvoorbeeld de workshop ’Een blik in de toekomst’ door Inga Blokker, directeur van het Foodservice Instituut Nederland, en vindt antwoorden op de vraag: Wat zijn de ontwikkelingen en groeisegmenten? En hoe zien de ontwikkelingen en veranderingen er tot 2025 uit?

Inzicht in jongerencommunicatie

De volgende generatie medewerkers in de foodservice staat klaar. Maar deze jongeren denken soms anders ten opzichte van de generatie van nu. Hoe ga je daar mee om? Bureaudirecteur André Merlijn geeft tijdens het event een workshop om meer inzicht te geven in jongerencommunicatie.

Binden van werknemers

Ontdek tijdens dit event op 30 juni hoe jij als pizzabedrijf relevant en aantrekkelijk blijft voor je werknemers, door het volgen van de workshop ’Boeien en binden van werknemers’ door businesscoach Jaap Wijers.

SVO vakopleiding organiseert food inspiratie-event ‘Lekker boeien’

Pizzatrends

Wil je weten wat de trends worden op pizzagebied? Volg dan de workshop ‘Pizzatrends’ die deegprof en pizzapionier Marcel Losekoot, oprichter van Pizza Profs en eigenaar van de Pizza Academy, geeft.

Aanmelden

Kijk hier voor het complete programma van sprekers en workshops. Meld je nu (gratis) aan via www.svo.nl/event en volg deze en andere workshops. ‘Lekker Boeien’ vindt plaats in DeFabrique in Maarssen op 30 juni van 9:30 tot 17 uur.

 

Over de schrijver

Wie wordt dé Nederlands kampioen Pizzabakken?

Welke pizzabakkers komen hun kunsten vertonen?
Wie staat er voor het eerst op het podium van Stichting de Lekkerste Wedstrijden.

Locatie: Horecava 2022 | RAI Amsterdam

Dinsdag 11 januari vanaf 13:00 uur

De beste pizza van Nederland zorgt gegarandeerd voor publiciteit en aanzien.
Is jouw pizza klaar voor het grote publiek? Doe mee aan het NK Pizza bakken!

Pizza Profs