Tips van de deegprofessor

Marcel Losekoot (eigenaar van De Pizza Academy in De Bilt) is de deegprofessor van Nederland. Hier deelt hij zijn vakkennis en geeft hij praktische (bereidings)tips. Heb je een vraag? Stel hem aan onze deegprof. Je leest het antwoord in zijn blogs op Pizza Profs.

10 veelgestelde vragen aan de deegprof
0
10 veelgestelde vragen aan de deegprof

Pizza Profs

10 veelgestelde vragen aan de deegprof
Zo maak je van jouw biga een aromabommetje
0
Zo maak je van jouw biga een aromabommetje

Pizza Profs

Zo maak je van jouw biga een aromabommetje
Pinsa Romana: de innovatie op pizzagebied
0
Pinsa Romana: de innovatie op pizzagebied

Pizza Profs

Pinsa Romana: de innovatie op pizzagebied
De werking van gisting en rijping van pizzadeeg
0
De werking van gisting en rijping van pizzadeeg

Pizza Profs

De werking van gisting en rijping van pizzadeeg
Biga en poolish geven meer smaak aan jouw pizza
0
Biga en poolish geven meer smaak aan jouw pizza

Pizza Profs

Biga en poolish geven meer smaak aan jouw pizza
Zo verbeter je jouw deegrecept
0
Zo verbeter je jouw deegrecept

Pizza Profs

Zo verbeter je jouw deegrecept
Zo beïnvloedt het hydratatieniveau jouw zuurdesempizza
0
Zo beïnvloedt het hydratatieniveau jouw zuurdesempizza

Pizza Profs

Zo beïnvloedt het hydratatieniveau jouw zuurdesempizza
12 brandende vragen aan de deegprof
0
12 brandende vragen aan de deegprof

Pizza Profs

12 brandende vragen aan de deegprof