Tips van de deegprofessor

Deegprof Marcel Losekoot (eigenaar van De Pizza Academy in De Bilt) krijgt dagelijks veel vragen. Het delen van vakkennis, het geven van bedrijfsadvies en het opleiden van pizzabakkers is voor hem dagelijkse kost. Dit zijn 12 veelgestelde kwesties plus de vakkundige antwoorden van de deegprof.

Berichten over Tips van de deegprofessor:
De werking van gisting en rijping van pizzadeeg
0
De werking van gisting en rijping van pizzadeeg
De werking van gisting en rijping van pizzadeeg
Biga en poolish geven meer smaak aan jouw pizza
0
Biga en poolish geven meer smaak aan jouw pizza
Biga en poolish geven meer smaak aan jouw pizza
Zo verbeter je jouw deegrecept
0
Zo verbeter je jouw deegrecept
Zo verbeter je jouw deegrecept
Zo beïnvloedt het hydratatieniveau jouw zuurdesempizza
0
Zo beïnvloedt het hydratatieniveau jouw zuurdesempizza
Zo beïnvloedt het hydratatieniveau jouw zuurdesempizza
12 brandende vragen aan de deegprof
0
12 brandende vragen aan de deegprof
12 brandende vragen aan de deegprof