Achter de schermen, daar gebeurt het allemaal.

En daar staat SVH!

Wat je ook doet in de horeca - hoe ver je wilt klimmen.

Wij staan pal achter je.

SVH staat achter jonge talenten die van gastvrijheid een carrière willen maken. Van kleine ondernemer met grote dromen. Van foodtruck tot sterrenzaak. Wij staan achter de Nederlandse horeca. 

  • Vergroten van vakbekwaamheid in de horeca

  • Ontwikkelaar branche-examens voor de horeca

  • Ontwikkelaar (digitale) leermiddelen voor de horeca

  • Inzicht in kwalitatief opleidingsaanbod

  • Onderzoek naar de arbeidsmarkt

  • Beheerder SVH Meestertitels
Video Aspect Ratio: 16:9

Mensen met honger naar meer kennis,

daar staan wij achter. 

Ons doel is de vakbekwaamheid overal in de horeca te vergroten en daarvoor bieden wij ... 

Examens

SVH heeft een breed aanbod van horeca-examens. Van Sociale Hygiëne tot leermeester maar ook Bier, Wijn, Cocktails en examens voor Pizzaiolo, kok, gastheer/-vrouw en gastronomie.

Leermiddelen

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een van de SVH examens bieden wij een breed aanbod van (digitale) leermiddelen voor verschillende vakgebieden, rollen en functies binnen de horeca.

E-learning

SVH Horecatalent is het grootste e-learning platform van Nederland voor de horeca. Licenties zijn verkrijgbaar voor verschillende onderwerpen, rollen en functies. Voor bedrijven zetten we eigen Accademies op moot op waarbij wordt gekeken naar de rol met een persoonlijk opleidingsprogramma.

SVH Meestertitels

De SVH Meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid in de horeca. Er bestaan zes verschillende SVH Meestertitels, namelijk: Meesterkok, Meestergastheer-/vrouw, Meesterijsbereider, Meesterschenker, Wijnmeester & Meesterhorecaondernemer.

Vind een horeca-opleiding

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede horecaopleiding? Horeca.nl is het startpunt voor het vinden van een goede horecaopleiding. Voor ondernemers, werknemers, jobcoaches en herintreders, kortom: voor iedereen die op zoek is naar een (korte) horecaopleiding.

Gratis E-learning

Met behulp van de e-learnings op Passie voor Horeca maak jij kennis met verschillende onderwerpen en thema's uit de horeca. 


Hoe goed zijn jouw skills?

Bekijk het SVH Magazine

Om gasten een mooie beleving te kunnen bieden, heb je vakbekwame horecaprofessionals nodig. Wij staan achter deze mensen die van gastvrijheid hun carrière (willen) maken.
In het SVH Magazine vind je inspiratie, met o.a. mooie interviews, video's en onze podcasts met SVH Meesters en horeca professionals!