Wie wordt dé beste pizzabakker van Nederland?

THE SKY IS THE LIMIT


Alles mag! We willen dat je jezelf en ons verrast!


We hebben onwijs veel reacties gekregen. Echt super tof is dat.


Wil je zeker zijn van een plek in de voorrondes?


Meld je hieronder aan voor onze wachtlijst!

Gezonde en lekkere pizza is dé trend onder de beste pizzabakkers van Italië.

Naast  uitmuntende techniek en heerlijke smaken daagt de jury jullie uit om de

meest creatieve pizza te bakken. 

Ontdek de juryleden van het NK Pizza bakken

Jacob Jan Boerma

Sterrenchef  & Horeca Business Consultant
Deze driesterrenchef heeft overal ter wereld pizza's gegeten en geproefd. En opende zelf in corona-tijd No Rules in Amsterdam. Jacob Jan's motto luidt: deeg moet luchtig en crispy zijn, met weinig gluten. Hij daagt de deelnemers aan om helemaal los te gaan in creativiteit. 
Pizza Academy

Marcel Losekoot

Eigenaar van & mastertrainer bij de Pizza Academy in De Bilt

Deze pizza-lover opende succesvolle pizza-franchise-ketens. Om zijn eigen team op te leiden startte hij de Pizza Academy. Hier worden food-professionals opgeleid tot pizzaiolo om vervolgens een keukenbrigade te leiden of hun droom een eigen pizza-concept te starten. 

Wij zijn super trots op deze twee toppers in onze jury.

Op dit moment overleggen we met internationale chefs over hun deelname aan de jury van het NK Pizzabakken.

Door corona laat de bevestiging van hun deelname even op zich wachten. 

We houden je op de hoogte via deze pagina.

Waar vind je het NK Pizzabakken?

Wil je zeker zijn van een plek in de voorrondes?

Meld je hieronder aan voor onze wachtlijst!

arrow_drop_up arrow_drop_down