08 februari 2023 
1 min. leestijd

Vier nieuwe partners voor Pizza Profs

De missie van Pizza Profs om gezonde, culinaire en licht verteerbare pizza op de kaart te zetten, krijgt steeds meer bijval. Met ingang van 2023 mag het platform voor professionele pizzabakkers maar liefst vier nieuwe partners begroeten. Samen met alle (founding) partners gaan we in 2023 toffe events en masterclasses voor alle pizzaprofessionals organiseren.

Een van de nieuwe foundingpartners is Horeko, leverancier van horecasoftware. Met hun praktische software helpen ze ondernemers met een pizzazaak. Denk aan systemen voor personeelsplanning, receptuurbeheer en kostprijsberekening.

Goede pizzapunt marge

“Als jij onze software goed gebruikt, houd je meer tijd over om te werken AAN je zaak in plaats van IN je zaak. En uiteindelijk houd je onder aan de streep een goede pizzapunt extra marge over”, laat een woordvoerder van Horeko weten.

Naast deze nieuwe foundingpartner hebben imkerij De Vlijtige zusjes, mineraalwaterleverancier San Pellegrino en de leverancier van pizzabloem Dallagiovanna zich als partners bij Pizza Profs aangesloten.

Spicy honing

Imker Eric Scholten is de drijvende kracht achter De Vlijtige zusjes. Uit zijn bijenkasten in Nederland maar ook in het buitenland oogst hij verschillende soorten honing. Voor pizzabakkers is er HOT Honey original. Een spicy honing voor over de pizza.

San Pellegrino staat bekend om haar bruisende, natuurlijke mineraalwater. Bij veel (pizza)restaurants en horecazaken schenken ze dit mineraalwater dat elk smaakmoment bruisender maakt.

Marktleider

Dallagiovanna uit Italië is leverancier van pizzabloem. De Italiaanse familie Dallagiovanna maakt al zes generaties lang dit pizzameel. Molino Dallagiovanna is marktleider op het gebied van kwalitatieve bloemsoorten voor verschillende bereidingen.

Naast Horeko zijn SVH, SVO, Van Gestel, HANOS, NordCap Nederland en de Pizza Academy de founding partners van Pizza Profs. Zij zijn vanaf de oprichting van Pizza Profs in 2021 betrokken bij het platform. Mutti, Maggy Stroes en Roux Communicatie zijn naast nieuwkomers San Pellegrino, De Vlijtige Zusjes en Dallagiovanna partners van het platform.

Events in 2023

Naast het NK Pizza Bakken 2023 dat in januari heeft plaats gevonden, gaat Pizza Profs dit jaar verschillende events en masterclasses organiseren in samenwerking met de partners. Het succesvol verlopen Pizza Inspiratie Event van vorig jaar, krijgt dit jaar een vervolg.

Volg Pizza Profs op sociale media of schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van onze events, pizzanieuws en de laatste trends. Heb je interesse om partner te worden? Neem dan contact op! Mail naar info@pizzaprofs.nl.

Over de schrijver

Wie wordt dé Nederlands kampioen Pizzabakken?

Welke pizzabakkers komen hun kunsten vertonen?
Wie staat er voor het eerst op het podium van Stichting de Lekkerste Wedstrijden.

Locatie: Horecava 2022 | RAI Amsterdam

Dinsdag 11 januari vanaf 13:00 uur

De beste pizza van Nederland zorgt gegarandeerd voor publiciteit en aanzien.
Is jouw pizza klaar voor het grote publiek? Doe mee aan het NK Pizza bakken!

Pizza Profs