Pizza-interviews

Lees hier de interviews met de pizza profs.  Laat je inspireren door hun tips, hun bevlogenheid voor het vak en maak kennis met gedreven ondernemers en boeiende pizza-concepten. Meet the pizza profs!

‘Superblij dat ik voor een leven als pizzaiolo heb gekozen’
0
‘Superblij dat ik voor een leven als pizzaiolo heb gekozen’

Pizza Profs

‘Superblij dat ik voor een leven als pizzaiolo heb gekozen’
La Lotta Pizza combineert traditie met innovatie
0
La Lotta Pizza combineert traditie met innovatie

Pizza Profs

La Lotta Pizza combineert traditie met innovatie
‘Het perfecte deegrecept bestaat niet’
0
‘Het perfecte deegrecept bestaat niet’

Pizza Profs

‘Het perfecte deegrecept bestaat niet’
‘Goede pizza’s bakken is een kunst’
0
‘Goede pizza’s bakken is een kunst’

Pizza Profs

‘Goede pizza’s bakken is een kunst’
Bella Ciao blinkt uit met gourmetpizza’s
0
Bella Ciao blinkt uit met gourmetpizza’s

Pizza Profs

Bella Ciao blinkt uit met gourmetpizza’s
‘Elke pizza is iets unieks’
0
‘Elke pizza is iets unieks’

Pizza Profs

‘Elke pizza is iets unieks’
Pierangelo Chifari wil gedurfde combinaties ontdekken
0
Pierangelo Chifari wil gedurfde combinaties ontdekken

Pizza Profs

Pierangelo Chifari wil gedurfde combinaties ontdekken
‘Keurmerk heeft toegevoegde waarde voor pizzamakers’
0
‘Keurmerk heeft toegevoegde waarde voor pizzamakers’

Pizza Profs

‘Keurmerk heeft toegevoegde waarde voor pizzamakers’
PopUp Italian streeft naar ultieme pizza ‘Napoli-style’
0
PopUp Italian streeft naar ultieme pizza ‘Napoli-style’

Pizza Profs

PopUp Italian streeft naar ultieme pizza ‘Napoli-style’